Diensten

JREA is gespecialiseerd in huisvestingsvraagstukken met betrekking tot duurzaamheid. Dit zijn o.a. GPR Gebouw, BREEAM en subsidieaanvragen. Kijk in het menu onder Diensten voor meer informatie over deze onderwerpen.

Naast deze diensten is JREA uw procesbegeleider om uw huisvestingsvraagstuk te structureren en optimaal uit te voeren.

INVENTARISATIE & PARTNER VAN OPDRACHTGEVER

Samen met de opdrachtgever inventariseert JREA de wensen en eisen van uw huisvestingsvraagstuk. Als partner en procesbegeleider blijft JREA t/m de oplevering bij uw project betrokken. Ook wanneer u het gebouw in gebruik heeft genomen (beheerfase) kan er op ons een beroep worden gedaan. 

DUURZAAMHEID CERTIFICEREN

U wilt voor uw nieuwbouwontwerp of bestaande school, kantoor of bedrijfsgebouw een BREEAM of GPR Gebouw certificering? Dan verzorgt JREA dit proces op een efficiënte wijze. Vanaf meet af aan is JREA uw partner tijdens het ontwerpproces en draagt zorg voor het advies en alle voorwaarden om uw gewenste certificering te behalen. 

EPA-U & MILIEUPRESTATIE BEREKENING

Wanneer u een utiliteitsgebouw van een energieprestatielabel (EPA-U label) wilt voorzien, kan JREA dit verzorgen. Daarnaast stellen wij ook de MPG (Milieuprestatie) berekening voor gebouwen op, die benodigd is voor de aanvraag van een Omgevingsvergunning bij gemeenten. 

ADVISERING ENERGIEBESPARING & DUURZAME OPLOSSINGEN

U wilt in uw bestaande kantoor, sporthal of bijvoorbeeld multifunctionele accommodatie (MFA) potentiële energie besparen en het gebouw waar mogelijk verduurzamen? JREA voert dan een gebouwscan uit met behulp van GPR Gebouw of BREEAM om een blauwdruk van het gebouw te verkrijgen. Daarna adviseert JREA u over de verschillende mogelijkheden voor het beparen van energie in uw gebouw en het implementeren van slimme duurzame oplossingen. 

SUBSIDIEREGELINGEN

Wanneer u voor uw kantoor bijvoorbeeld de keuze hebt gemaakt om LED verlichting en zonnepanelen te plaatsen, echter nog niet hebt gedacht aan subsidiemogelijkheden, neem dan met ons contact op! Gezamenlijk zullen wij bekijken op welke duurzame oplossingen er een aanvraag op subsidie gedaan kan worden. Neem in een vroeg stadium contact met JREA op, zodat de subsidieaanvraag tijdig in behandeling kan worden genomen. Klik hier voor mee info!

 


Neem direct contact op

JREA Nieuws

Contact

  • Jansen Real Estate Advisory
  • Bezoekadres
  • Marschallweg 5
  • 5466 AH Veghel
  • Kantorenpark De Dubbelen
  • Postadres
  • Marschallweg 5
  • 5466 AH Veghel

Hierin ligt onze expertise!